Historien bag…

 

Alle eventyr har en begyndelse…. ”If you can dream it, you can do it”. Citat Walt Disney, - dengang startede det med en mand og en mus. 

 

I 2016 drømtes drømme om at redde ferien fordi en gruppe forældre med børn fik annulleret deres ferie mulighed i forsommeren 2016. Hvis ikke nogen gjorde ”et eller andet”, så ville børnene formentlig ikke komme på den ferie, som de havde glædet sig til.

 

Drømmen var at redde den sommerferie, og sådan blev det. Det lykkedes og danner nu fundamentet for at skabe lavpris ferie muligheder for single forældre, og deres børn.

 

2019 og fremtiden derefter…

 

Fra 2019 bliver det på væsentligt optimerede vilkår, men stadig med hjertet i, at det er på ”børnenes præmisser”.


Det er familieferie for enlige forsørgere og deres børn, og med udgangspunkt i at alle børn uanset deres forælders indtægt skal kunne komme på ferie og weekendture.

 

Derfor oplever du ikke druk, og andre udskejelser der er upassende i børnehøjde, men der er fuld knald på aktivitets niveaueet til børn, barnlige sjæle og deres forældre.


Vel mødt singletravels.dk ApS 

Cvr. 40 44 52 42

Mission:

 

  • at sammensætte ferietilbud der er økonomisk mulige at deltage i for enlige forsørgere med begrænsede ressourcer, og deres børn, samt skabe rejse og et feriefællesskab, der giver børnene en god ferie, selvom pengene er små i hverdagen.

 

Værdier, - Kunde relateret, - ingen gæster, intet singletravels.dk og det bygges på P-R-A-L 

 

  • Positiv – overfor alle, uagtet vi forstår hverdagen kan være svær.
  • Reel - Hvad vi tilbyder, er hvad du får.
  • Ansvarlig - Overfor de der rejser via singletravels.dk, samarbejdspartnere, og os selv.
  • Loyal – vi behandler vore kunder og samarbejdspartnere med loyalitet.

 

Kvalitetsbevidsthed:

 

  • Sammensætte ferietilbud til lavpris i høj kvalitet, med fokus på konstante forbedringer.

 

Vision:

 

Vi ønsker at væe det førende ferievalg, når single forældre, planlægger ferie med børnene og som bonus kan udvide netværket.

 

If you can dream it you can do it

Copyright, singletravels.dk

Indholdet på singletravels.dk er beskyttet i henhold til ophavsretsreglerne i Danmark.

Indholdet på siden eller dele heraf må ikke anvendes i forbindelse med øvrige begivenheder i privat eller kommerciel forbindelse, og må derudover kun gengives med fuld kildeangivelse såfremt der foreligger skriftlig accept herpå.

Dette er gældende for såvel tekst, billede materiale, indhold, slogans, altså kort sagt alt indhold på hjemmesiden er underlagt ophavsret.