Hvorfor vælge single camping, eller ferie med andre singler og deres børn?

 

FORDI - Lige børn leger bedst siges det og med stor succes har denne ferie været afviklet i 2016, 2017 og 2018 og fra 2019 på et andet niveau, andre højder, men det er stadig på børnenes præmisser!

 

Kvalitets ferie til lavpris, og du skal ikke tænke på madplan, aktiviteter, fornøjelser. Det er "All inclusive", - NYD FERIEN.

 

For at sikre, at børnene får den bedst mulige ferie vil der være planlagte aktiviteter, som gør, at der er fuld fart på hele dagen, fra morgenstund til sengetid og med mulighed for, at tage på udflugter, naturoplevelser, eller koble af sammen med de andre børn og voksne på en af de særligt udvalgte campingpladser vi samarbejder med.

 

Se programmet for sommeren 2019 nedenfor... Oplev en ferie og et fællesskab, du og dine børn ikke vil hjem fra!

Normal pris uden forplejning og aktiviteter for 6 dage, 1 voksen inkl. 2 børn er kr. 2.255,-

 

Pris fra Singletravels.dk til dig og børnene,

- fra KUN 1.475,- ALT INKLUSIV !!

 


Vel mødt, til Danmarks fedeste ferie og fællesskab med andre singler og deres børn…

Copyright, singletravels.dk

Indholdet på singletravels.dk er beskyttet i henhold til ophavsretsreglerne i Danmark.

Indholdet på siden eller dele heraf må ikke anvendes i forbindelse med øvrige begivenheder i privat eller kommerciel forbindelse, og må derudover kun gengives med fuld kildeangivelse såfremt der foreligger skriftlig accept herpå.

Dette er gældende for såvel tekst, billede materiale, indhold, slogans, altså kort sagt alt indhold på hjemmesiden er underlagt ophavsret.